|
|
Sayfa: [1]
|
 |
|
|
Gönderen
|
Konu: Her şeye rağmen.......... (Okunma Sayısı 427 defa)
|
|
mustafakaya
|
Her şeye rağmen İstanbul da olmak güzel
istanbul’da olmak ne güzel..! sarılıyorum denize. sarılıyorum, sahillerin birinden diğerine. garip bir bulut, yelpaze tutuyor şehre. dipsiz bir mavilik, hayret ve haşyetle akıyor. boğazın köpükleri sessiz ve merhametli. tatlı gamzeleriyle İstanbul, kalp tellerimi çalıyor.
sevincim taştı yollara serpildi en taşkın duygularım.. ve, kasırgalı bir imtihandı istanbul’da yaşamak aşkı. ürküyorum, hatıralarımı çalan gecelerden içim kadar yalnız, göklerde uçan kalbini arıyorum. İstanbul kadar güzel saçlarını öpüyor, mavi bir sabah... kızıl, mor renkli rüzgarlar benim inleyen ruhum. ve acı mavi denize karışıyor yüzümden inen acılar …
Mustafa kaya 16.12.2005 / bebek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
...DOĞRU HER ŞEYE RAĞMEN İSTANBUL'DA OLMAK GÜZEL O YEŞİL BURSA'YI AZ ÖNCE BIRAKIP GELMEME rağmen ve yol boyunca çok güzel bir gökyüzü bahar gibi bir mevsim ve fevkalade güzel deniz ve sahillere masmavi ve yemyeşil bir seyhat ortamında olmama rağmen ...her şeye rağmen istanbul'a dönmek ne güzel...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..yağıyor aralıksız ince ince yağmur bu benim yağmurum çok istediğim saatlerce yürüyeceğim ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..felaketi de güzelliği de insanın başına her ne açıyorsa bütün yönleriyle istanbul alabildiğine gözlerimizin ruhumuzun derinliklerinden akıp geçiyor ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..yüzyıllardır daha fazlasını yaşatan şehir istanbul ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfa: [1]
|