|
Sayfa: [1]
|
 |
|
Gönderen
|
Konu: YENİ GÜNLE UMUT (Okunma Sayısı 3859 defa)
|
mustafakaya
|
YENİ GÜNLE
kaldırımları çürütür yalnızlığım hor görüyor beni sokaklar uyanıyorum irkilerek sokak lambası düşer önüme gecenin ayazı indikçe iner bağrıma tüneyen kederler gitmez de gitmez ah şafak anı en güzel ölüm olmalı güneşin doğumu kuşların uçuşları çiçeklerin açması bulutların uzaklaşması kederlerin dağılması yeni gün yeniden başlamak zamanı yalnızlığımı unutarak umutlanarak …
Mustafa kaya 27.05.2008/ Çengelköy
|
|
« Son Düzenleme: 24 Nisan, 2020, 08:55:59 ÖÖ Gönderen: mustafakaya »
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..ÖLmeden ölmek sırrını söz geçiremedim kendime ..
|
|
|
|
|
|
|
tulen
|
MUSTAFA Bey, ölüm bizim için ama ölümlü şiirleri sevmiyom.Sabah ağlayarak uyandım.Hıçkırıklarla... rüyamda babam yeni ölmüş henüz canlı ve gözleri açık canlı canlı bana bakıyodu.İşte şuanda ağlattınız beni. ya hala etkisindeyim.özür..
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..anlıyorum sizi ve ağlamak ne güzel bir sevgi ne tükenmez bir bağlılığın göstergesi....ağlayan insan sevmesini güzel yapandır ..
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..ah..şair tam onikiden yazmış olmalı bu sabah bütün sokaklar benimdi istanbul'un ve kaldırımlar soğuktu ayaz inmişti şafakla aydınlanan şehri yakalamıştım..
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..annem sık sık dua ediyor beni elden ayaktan düşürmeden canımı al Allah'ım,hayırlı ne ise öyle olsun ...kiminle konuşsa söze böyle başlıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..doğumlar ve ölümler birbirini takip eder..
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..HER ZAMAN YENİ GÜNLE YENİDEN BAŞLAMAK..
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfa: [1]
|
|
|