|
|
Sayfa: [1]
|
 |
|
|
Gönderen
|
Konu: En yeni olandır ölüm (Okunma Sayısı 888 defa)
|
|
mustafakaya
|
En yeni olandır ölüm çaresiz yatan bir hastaya dönmüşüm sus pus olmuşum kalbimi düşün halimi yolun sonuna geldi artık nefeslerim eskidim şimdi bana ölüm yeni .. mustafa kaya 15.03.2007 / üsküdar www.mustafakaya.net
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Şubat, 2009, 14:51:20 ÖS Gönderen: mustafakaya »
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..bir an için hayal edelim..kefenlendik götürüleceğiz..bizim için önümüzdeki gerçek nedir..?..bize yeni olan durum ..en yeni son dakika hal nedir..?..ö l ü m...evet öldük ve son yeni durum bizim için bu gerçek var..bugün soğuk ve yağmur çok samimi iki dost insan gibi hiç ayrılmadılar sabahtan akşama kadar....üşüdüm..çok üşüdüm..bu şiir bu yüzden çıktı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
betül tekin
|
ölüm yeni bana gönül sözüm veda etmeliyim, ekiyen yanlarıma ,hayatıma,eskimeyen yanıma. sana ve hayata..ölüm yeni eski olana...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..güzel söyledin betül..eskiyen..eski olana ölüm yeni..ölmenin ne demek olduğunu ölmeden önce kavramak ve bu anlayış içinde hayata tutunmak....işte düzgün insan olmanın ilk basamağı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..inanamadım öldü dediklerinde çok sevdiğim kendime...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zühre
|
umalım ki karşılaması böyle kolay olsun
|
|
|
|
|
|
gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşi sakın söndürme eğer umutlar yoksa yarınlar uzak kalır insana unutma!bir sen daha yok bu dünyada
|
|
|
|
mustafakaya
|
..işte bütün mesele bu..ölümü karşıladığımız an...sizce nasıl bir an olacaktır ?..ölümün kendisi ayrı bir acı çevremize karşılanış anı ..muamele yöntemi ayrı..bir bahçeye güllerle dolu bir bahçeye götürülüş şekli var , bir de , derin soğuk karanlık bir çukura dehşet seyredişlerle götürülüş var...mü'min insan her zaman birinci şık içindir..vesselam..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..her şey ölür ancak yaratan bakidir..ölüm özgürlüktür..özgürlüktür ölümle bu dünya zindanından çıkmak..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..yeni bir hayatın yeni başlangıcı değil mi ölüm bundandır korkmamazlığımız ölmekle bitmiyor işimiz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mustafakaya
|
..her nefis ölümü tadıcıdır..amenna ve saddakna..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfa: [1]
|